Coror korróziógátló alapozó szürke 0,75L

– regisztrálj, hogy elsőként értékelhesd a terméket
Vásárlások száma: ( 106 )
Alkalmazás:
A COROR Rapid Korróziógátló Alapozó kül- és beltéri fémfelületek (acél, kerítés, cső, zárszelvény, kovácsoltvas, alumínium, horgany idomok stb.) alapozó festésére szolgál. Kétféle hígíthatósága alapján az iparosok és a lakosság igényeit is maximálisan kielégíti.
Nitro hígítóval (vagy hígítás nélkül) gyorsan száradó, nitro zománccal is átvonható bevonatot ad. Lakkbenzin használatával nyári melegben is könnyen ecsetelhető, lakkbenzines fedőfestékkel is átvonható a kapott felület.
Rendkívül magas fajsúlyának és ortofoszfát tartalmának köszönhetően kiváló fedőképességű, kiemelkedően kiadós, tartós és hegeszthető bevonatot ad. Megfelelő kivitelezés és rétegvastagság esetén a bevonat élettartama – fedőfestés nélkül – meghaladja a fél évet.

Előkészítés:
A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, vagy a régi bevonatokat! Oxidmentesítsük a fémfelületet dörzspapírral vagy gépi megmunkálással! A már eredetileg fémtiszta felületet nitro hígítóval mossuk le!

Felhasználás:
Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a munkát! Használhatunk ecsetet, hengert vagy speciális szóróberendezést. A terméket lakkbenzinnel vagy nitro hígítóval hígíthatjuk a réteg(ek) felvitele előtt. Átfesthető érintésszáradás után önmagával. COROR Klórkaucsuk Bevonattal vagy VALMOR Biztonságos Padló- és Jelölőfestékkel csak 48 óra elteltével festhető át.

Kiadósság: 12-13 m2/liter 40 ľm rétegvastagság esetén.
Száradási és átvonhatósági idő nitro hígítóval vagy hígítás nélkül (25 °C-on): érintésszáraz 20 perc, száraz 2 óra
Száradási és átvonhatósági idő lakkbenzin hígítóval (25 °C-on): érintésszáraz 1 óra, száraz 4 óra
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: nitro- vagy lakkbenzin hígító
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év
Trendcolor
Címünk: Tapolca, Kossuth Lajos u 26. Email: info@trendcolor.hu Telefon: +36-30-979-7847